Surahammars IF

Referat: Nora/Hällefors - Surahammars IF

Dagens match mot Surahammar hemma i carlssonhallen skulle visa sig vara en tuff nöt att knäcka.

1: perioden.

Inleddes i ett högt tempo vi skapade en halvchans direkt men det skulle dröja ett byte där alex vinner sin närkamp och frispelar Jocke som bara har ett tomt mål att slå in pucken. Spelet böljar nu fram och till baka chanser byts. 6 min pp åt oss vi lyckas skapa några riktigt bra chanser men utan utdelning. Så i den 10 min kvitterar Sura.
Tyvärr för oss så börjar vi bli ängsliga i spelet, Det enkla spelet i egen zon glöms bort vi börjar passa fast oss i hörnen får inte ut pucken ur zon sura pressar oss. Följdaktligen kommer 2:an som ett brev på posten i den 15 min i boxplay. Vi lyckas hålla ställningen perioden ut mer tur än skicklighet.

Mål 1-2
Skott 6-11
Utv 2-2

Inför andra perioden vaskar vi om i femmorna för att försöka få lite stabilitet i spelet.

2: perioden.

Spelet från vår sida kuggar inte riktigt rätt vi fortsätter spela svårt det leder till att sura utan att förta sig får press i vår zon det resulterar i ett ytterligare sura mål 24 min strax efter målet åker vi på en utv lyckas dock freda oss, Bara för i den 28 min åka på en kontring då vi varit allt för vidlyftiga i anfallszon 1-4 är ett faktum.
I Detta läge funderar vi på att ta timeout men vi bestämmer att avvakta (Felbeslut!?)
Nu går verkligen vårt spel på lågoktanig bensin hackar betänkligt samtidigt som våra motståndare gör det väldigt svårt för oss att komma upp i vår normala spelnivå. 1-5 kommer så i den 34 min halva matchen återstår. Vi tar nu time kanske skulle gjort det tidigare, vi vaskar om i femmorna går ner på 3 byter mw. För att få till en förändring det lyckas väl sådär vi börjar ändå skapa ett visst tryck mot sura målet resulterar i 2 pp åt oss som vi tyvärr inte lyckas göra mål på. 1-5 står sig perioden ut.

Mål 0-3
Skott 6-8
Utv 2-2

Inför 3:e vaskar vi om ordentligt i femmorna för att få till en reducering.

3: Perioden

Vi lyckas väl skapa några halvchanser men resulterar ej i någon reducering. Så i den 49 min gör sura 1-6 ridå. Vi spelar nu av matchen med fullt lag spelet blir nu avslaget matchen slutar 1-6.

Mål 0-1
Skott 12-14
Utv 0-4

Tyvärr för oss så mötte vi ett för dagen starkare lag än oss, det är bara att konstatera. Plus betyg kvitterar Alex och Jocke ut även Joel gör en bra insats.
Övriga kan bättre. "Tänk på att det enkla spelet oftast är det bästa".
Framöver vill vi i ledningen se mer närvaro på träningarna har man förhinder meddela mig el Tomas.